Een paardentrimmer is een geweldige aanvulling voor je paardenuitrusting. Gebruik een scheerapparaat in de lente en zomer om je paard mooi te maken voor het show seizoen en gebruik deze in herfst en winter om je werkpaard koel te houden. Er zijn een hoop verschillende scheerapparaten waar je uit kan kiezen en de beste voor je paard vinden kan best lastig zijn. Een aantal van de top modellen bekijken maakt het mogelijk om vol vertrouwen de juiste paardentrimmer te kopen.

Double K401 paardentrimmer

De Double K401 is een populaire keuze vanwege zijn superieure power en gebruiksgemak. Deze kwalitatieve paardentrimmer bespaart je een hoop tijd, waarbij de scheertijd tot wel 50% verkort wordt. Dit zware scheerapparaat is ook erg stil, waardoor paarden niet gestrest raken, schrikken of bang worden, dus deze is voornamelijk geschikt voor schichtige paarden. Hij scheert door natte, vieze of gematte vachten en een variabele snelheid geeft een grotere controle en precisie. De handgreep is geïsoleerd en gemaakt om koel te blijven en heeft een snelle release feature, wat het mogelijk maakt om dentale onderdelen en een hoevenkrabber aan te koppelen voor maximale diversiteit.

Wahl Avalon draadloze paardentrimmer

Het draadloze Avalon scheerapparaat van Wahl is een populaire keuze, vanwege de kracht die hij biedt. Deze Wahl paardentrimmer heeft een rotatiemotor van 80 Watt, die hoge prestaties levert. Daarnaast heeft dit draadloze scheerapparaat een long-life batterij, die je makkelijk aan je riem vast kan maken. Voor de rest is hij erg stil, waardoor het een goede keuze is voor paarden die bang zijn voor rare geluiden en de superieure balans geeft een betere controle en precisie. De scheermesjes van de Wahl Avalon zijn bedekt met chroom voor een duurzame, roestvrije dekking en er is ook een snelle release feature die het mogelijk maakt om snel mesjes te vervangen of schoon te maken.

Paardentrimmer kopen

Lister Laser 2

De Lister Laser 2 paardentrimmer is duurzaam en geschikt voor intensief scheerwerk. Dit scheerapparaat is draadloos en wordt geleverd met een oplaadbaar batterij setje en kabels om hem te verbinden met de accu van je voertuig. Dit maakt dit model erg geschikt voor personen die snel voor een show moeten scheren of geen stopcontact in hun stal hebben. Daarnaast heeft de Lister Laser 2 ook een automatische afsluiter om te voorkomen dat de motor kortsluiting veroorzaakt of oververhit raakt wanneer hij vast blijft zitten. De wasbare luchtfilters zorgen voor makkelijk onderhoud en dat je scheerapparaat altijd optimaal blijft draaien. De geventileerde technologie op het kopstuk zorgt voor een betere luchtstroom, waardoor hitte van de mesjes en het kopstuk verminderd wordt. Dit voorkomt dat het scheerapparaat te heet wordt tijdens het scheren en zodoende ongemak voor je paard veroorzaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *